Sudeći prema reakcijama s treninga, ali i sastanka Uprave stvorena je pozitivna atmosfera na čijim krilima počiva optimizam i vjera u pozitivan rezultat uoči subotnje utakmice prvog kola Kupa EHF protiv Põlva Servite.

U preostala dva dana trener Hrvoje Pekera s momčadi će odraditi još dva lakša treninga. Prvi je večeras u Srednjoškolskoj dvorani, gdje je postavljena nova rasvjeta koja će biti od koristi za sve sportske kolektive koji se koriste dvoranom.

-Zagrijavanje za europski debi odradili smo dobro. Odigrali smo pet pripremnih utakmica, većinom s lakšim suparnicima, dok smo za kraj ostavili susret protiv Dubrave koja također igra EHF Kup. Radilo se dobro i maksimalno ozbiljno te svi jedva čekamo tu subotu- rekao je trener Hrvoje Pekera.

Predsjednik Neven Karas i njegovi prvi suradnici imali su posljednjih tjedana pune ruke posla. Sve zahtjeve koji su stavljeni pred njih od onih financijskih pa do organizacijskih uspješno su odradili. Jedino im je preostalo da uživaju u europskoj premijeri na koju pozivaju i sve sportske prijatelje, jer subotnja utakmica HRK Gorice i gostiju iz Estonije bit će prva službena utakmica nekog goričkog muškog kolektiva u Europi.

Sponzori kluba