Premijer liga 2017./2018.

Utakmicom protiv Zameta naša momčad sutra kreće u borbu za prvenstvene bodove i novo dokazivanje na domaćim parketima. Premijerligaško društvo i ove sezone broji deset klubova kojima su se priključili Karlovac i Sesvete, dok su ligu napustili Rudar i Kaštela. Sustav natjecanja nije mijenjan; u prvoj fazi klubovi će odigrati 18 kola, poslije kojih će četiri prvoplasirana sastava uz SEHA ligaše, PPD Zagreb i NEXE zaigrati u Ligi za prvaka dok će ostatak društva kroz narednih deset kola tražiti ostanak u ligi.

Lanjska sezona za naš je klub bila i više nego uspješna, jer u konačnici smo osvojili četvrto mjesto koje nam je omogućilo europski debi i putovanje u Estoniju.

-Naravno da ćemo pokušati pružiti jednako atraktivnu igru kao i lani, no bit će teško. Izgubili smo širinu, a uz to nas muče i ozljede pojedinih igrača. Nadam se da ćemo se uspjeti još malo ekipirati, jer sezona će biti duga i trebat će izdržati sve te napore- kaže trener Hrvoje Pekera.

Lucijan Bura koji je otišao u redove Umaga te Tomislav Buhiniček koji će karijeru nastaviti u Moslavini više nisu s nama, a jedino novo lice je Ivan Žarković kojeg trenutno muči lakša ozljeda, a van stroja je i rekonvalescent Filip Krstanović.

Sponzori kluba