Pobjedom 29:26 nad Zametom naša je momčad otvorila novu sezonu Premijer lige. Put do pobjede i dva boda nije bio nimalo lak, no nakon šezdeset izuzetno teških minuta najvažnija je bila pobjeda i dva boda koja će nam dodatni podići samopouzdanje.

-S njima već godinama igramo ovakve utakmice. Ne leže nam baš, no uspjeli smo to nekako izvući. Najvažnija je pobjeda i prva dva boda ove sezone. Sada lakše idemo u sljedeće utakmice- nakon utakmice je rekao Hrvoje Ceković koji je bio napadački izrazito raspoložen postigavši 11 zgoditaka.

Veliku pomoć imao je i u Ivanu Laljeku koji je u sedam navrata pogađao mrežu Zametova gola. Naravno, raspoložen je bio i vratar Tomislav Sladoljev s 12 obrana, a obol pobjedi dali su i ostali igrači kojima je trener Hrvoje Pekera pružio šansu za igrom.

Gosti iz Rijeke pokazali su se u jako dobrom svjetlu, a tek u završnici susreta uspjeli smo slomiti njihov otpor. Iako smo u jednom trenutku drugog dijela imali četiri pogotka prednosti, gosti su uspjeli utakmicu vratiti u neizvjesnost primaknuvši se u više navrata na samo pogodak zaostatka. Dalje od toga jednostavno nisu mogli, jer uvijek smo pronašli način kako da se odlijepimo na sigurno odstojanje koje nam je omogućilo da sezonu otvorimo na najbolji mogući način- pobjedom.

PREMIJER LIGA, 1. KOLO
HRK GORICA – RK ZAMET 29:26 (15:13)
HRK GORICA: Lončar, Ceković 11, Marjanović 3, Laljek 7, Matić 2, Pušić, Nedić, Božiček, Vladušić 1, Dijanić, Ćavar 6, Bilić, Sladoljev 12 obrana, Goršeta, Horvačić, Barišić 1.
RK ZAMET: Vučko 3, Žunić, Jeličić, Martinović 7, A. Katić, Kružić 1, Sorić 3 obrane, Načinović 3, Lučin 10 obrana, A. Dunato 2, I. Katić, Majić 3, D. Dunato, Starčević, Mrakovčić 1, Golik 6. 

Sponzori kluba