Uvodna dva kola pokazala su kako će domaći teren biti presudan u postizanju što boljeg plasmana. Svih deset momčadi već sada na kontu ima barem jedan bod, što dovoljno govori o izjednačenosti lige u kojoj će bodovi sa strane biti zlata vrijedni. Jedini koji se za sada mogu pohvaliti stopostotnim učinkom su rukometaši Poreča koji u nedjelju u 18 sati stižu u Veliku Goricu.

-Mi moramo igrati svoju igru, a utakmice protiv Zameta i Dubrave pokazale su kako se možemo sa svima nositi. Igramo doma pred svojom publikom koju pozivam u što većem broju u dvoranu da nas podrže u našem pohodu na drugu pobjedu- u najavi utakmice će Davor Ćavar čijih petnaest pogodaka uz samo jedan promašaj nažalost nije bio dovoljno da se iz Dubrave vratimo s barem jednim bodom, iako smo prema prikazanom zavrijedili pobjedu.

-Ma ne treba mene ovdje posebno isticati, nego cijelu momčad koja je vjerovala u mene i razigravala me. Nažalost, taj moj učinak nije nam bio dovoljan za pobjedu i osvajanje bodova, jer većim dijelom utakmice kontrolirali smo stvari na terenu. U posljednjim trenucima presudila je širina, no pokazali smo kako se možemo dobro nositi i na gostovanjima, tako da vjerujem da će ova sezona ponovno biti dobra po nas- za kraj će Ćavar.

Sponzori kluba