Lijepo je pogledati tablicu Premijer lige nakon trećeg kola na kojoj naša momčad drži prvo mjesto nakon domaće pobjede protiv do tog trenutka neporaženog Poreča koji je u Srednjoškolskoj dvorani poražen s 28:22. Isti bodovni učinak kao i Goričani imaju i rukometaši Karlovca, Varaždina 1930 i Poreča, no u tom četverolistu Gorica ima najbolju gol razliku čime predvodi premijerligašku karavanu. 

Do pobjede protiv odličnih gostiju iz Poreča nije bilo nimalo lako doći. Nakon prvih trideset minuta u kojima su se momčadi neprestano izmjenjivale u vodstvu rezultat je bio 13:13. No, u nastavku susreta naši su rukometaši odlučili reći dosta te su u samo sedam minuta (od 32. do 39. minute) serijom 5:0 slomili otpor gostiju za vodstvo 19:14. Ugradio je u tu seriju Ivan Laljek dva od svojih šest zgoditaka. Bolji učinak od njega imao je ponovno ubojiti Davor Ćavar koji susret završio s deset pogodaka.

Rasla je gorička prednost do najvećih plus u 45. minuti (23:16), pokušavali su gosti na razne načine u posljednjih desetak minuta stići do preokreta, a najbliže čemu su se približili bilo je na -4. Dalje od toga jednostavno nije išlo, jer rampu je kad je trebalo spustio vratar Tomislav Sladoljev.

-Ne volim ja sebe posebno isticati, svi smo dobro odigrali te se vidi napredak. Svašta se događa, zbog čega doma treba uzimati bodove, a nadam se pokojem bodu i sa strane- nakon utakmice će vratar Tomislav Sladoljev koji je susret završio s 13 obrana.

PREMIJER LIGA, 3. KOLO
HRK GORICA – RK POREČ 28:22 (13:13)
HRK GORICA: Lončar, Ceković 2, Marjanović 4, Laljek 6, Matić 4, Pušić, Nedić, Božiček, Vladušić 2, Čurek, Ćavar 10, Sladoljev 13 obrana, Žarković, Goršeta, Horvačić, Barišić.
RK POREČ: Mataija 8, Thoss 1, Štifanić, Perić 2, Car 10 obrana, Mofardin 1, Petrov, Popović, Žagar, Filipović 3, Ventić, Rađaković 4, Gavranović 2, Pribetić 1.

Sponzori kluba