Jedna od konstanti igre u našoj momčadi je Ivan Laljek, čiji je učinak bio itekako značajan u dosadašnjem dijelu prvenstvu, gdje je nakon tri odigrana kola dijelimo prvo mjesto s još četiri momčadi koje su također osvojile četiri boda. Dovoljan je to pokazatelj izjednačenosti lige u kojoj nema unaprijed upisanih boda, s čime se složio i naš srednjak, kojeg je na tu poziciju prošle zime prebacio trener Hrvoje Pekera nakon odlaska Domagoja Ferenčine u Norvešku. 

-Već nakon tri kola nema neporaženih što sve govori. Liga je toliko izjednačena da sada svako svakog može pobijediti, zbog čega se bodovi više ne mogu unaprijed upisati. Bit će zanimljiva borba kako za Ligu za prvaka, tako i za ostanak- kaže Ivan Laljek koji će momčad predvoditi i u sutrašnjem susretu u Sesvetama.

-Oni su novaci u ligi, no ambiciozan klub s nekoliko dobrih igrača. Vjerujem kako smo mi bolji od njih, te da ćemo to i pokazati na terenu, jer trener Pekera dobro nas je pripremio na utakmicu- o sutrašnjem susretu će Laljek.

Utakmica počinje u 19,30 sati i svaka podrška s tribine bit će dobro došla.

Sponzori kluba