Kao i protiv Dubrave, i u Sesvetama gotovo na identičan način u završnici utakmice ostali smo bez bodova. Iako smo kontrolirali rezultat i igru 45. minuta na kraju smo poraženi s 28:26. Drugi nam je to gostujući poraz na isti način, zbog čega je svima još teže jer znamo da smo u obje utakmice zaslužili barem jedan bod, a na kraju smo ostali bez ičega.

-Žal takvim raspletom ostaje, vidjeli smo da smo mogli uzeti bodove, a na kraju smo ostali poraženi. Igrači su dali sve od sebe, nisu se štedjeli, a na kraju im to nije nagrađeno, no mora nam se to negdje vratiti- kaže trener Hrvoje Pekera.

U Sesveta, kod novopečenog premijerligaša ništa nije naslućivalo na takav scenarij. Vodili smo uoči odlaska na odmor sa +7 (6:13, 7:14), a u početnim minutama drugog dijela bilo je i +6 . U 41. minuti pogotkom Davora Ćavara poveli smo s 20:16, nakon čega je uslijedio pad; razbranio se domaći vratar Igor Totić, ruka se malo skratila te su domaćini serijom 5:0 prešli u vodstvo. Punih devet minuta bili smo u tim trenucima bez pogotka, da bi to zaustavio Hrvoje Ceković, nakon čega je uslijedila igra gol za gol gdje su više mirnoće u završnici imali domaći rukometaši koji su ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu.

PREMIJER LIGA, 4. KOLO
RK SESVETE – HRK GORICA 28:26 (11:16)
RK SESVETE: Gošić, Grgurić 2, Krndelj 4, Ćosić 2, Semren 3, Šehić, Šprem 5, Totić 12 obrana, Perković 1, Mirosavljević, Spahić, Pandža 8, Mihaljević 3, Mudrinjak 1 obrana, Šušnja, Zadro. TRENER: Dario Zrnić
HRK GORICA: Lončar 3 obrane, Ceković 3, Marjanović 1, Laljek 7, Matić 5, Pušić, Nedić, Božiček, Vladušić 2, Dijanić, Ćavar 7, Sladoljev 8 obrana, Žarković, Goršeta 1, Horvačić, Barišić. TRENER: Hrvoje Pekera

Sponzori kluba