Poslije nesretnih poraza na prethodna dva gostovanja u Dubravi i Sesvetama, naši su igrači u Umagu su ostali bez prave prilike za osvajanje bodova. Domaći rukometaši nanijeli su nam poraz od 26:18.

U prvih deset minuta susreta imali smo konstantno minimalno vodstvo . Gol za gol igralo se sve do 23. minute kada je Ivan Matić zabio za plus dva (10:8), no u preostalih sedam minuta igrači Umaga rade nam seriju 5:1 kojom oni na odmor odlaze s dva pogotka viška (13:11). U nastavku više nismo uspjeli zaprijetiti domaćem sastavu čiji su igrači iz minute u minutu povećavali prednost.

Na ljestvici i dalje vlada velika gužva je prva Dubrava ima 8 bodova, dok primjerice sedmoplasirani Karlovac ima dva boda manje. Na učinku od šest bodova i za poziciju bolja je naša momčad koja će za vikend ugostiti Spačvu iz Vinkovaca.

PREMIJER LIGA, 6. KOLO
MRK UMAG – HRK GORICA 26:18 (13:11)
MRK UMAG: Matijević, Vukotić, Maros, Sever 1, Horozović 2, Bura 4, Maršan 5, Severec 8, Gavran, Milinković, Krupić, Lekić, Slavić 16 obrana, Gorenac, Koler 1, Sinčić 5.
HRK GORICA: Lončar 2 obrane, Ceković 1, Laljek 4, Matić 4, Nedić, Božiček, Vladušić, Dijanić 2 obrane, Ćavar 5, Sladoljev 2 obrane, Žarković 2, Goršeta, Barišić 2.

Sponzori kluba