hrk gorica, momčad hrk gorica

Bez obzira na to što smo polusezonu završili na osmome mjestu iza nas je definitivno uspješna 2017. godina. Istaknuo je to i predsjednik Neven Karas na božićnom druženju igrača, Uprave i prijatelja kluba. 

-Iza nas je odlična godina. Pokazuju to i naši rezultati koji su nam donijeli nagradu za najbolju momčad Grada, ali i promociju goričkog sporta. Ne bojim se ja za nas, jer već u 2018. godinu krećemo s novim pobjedama- rekao je predsjednik Karas čestitavši igračima još jednom na svemu što su učinili za klub u prethodnom periodu.

Nažalost, za potpuni osjećaj zadovoljstva nedostajalo je i malo više sreće. Uz odlaske igrača uoči početka nove sezone (Bura, Buhiniček), ozljede nositelja igre (Krstanović, Marjanović, Ceković, Laljek), u više nam je susreta i sreća okrenula leđa, jer u četiri utakmice ostajali smo bez bodova u posljednjim sekundama. Uz to, u trenutku kada smo bili u najboljoj formi dogodila se i dvotjedna prvenstvena stanka zbog okupljanja reprezentacije. U tom trenutku bili smo vodeća sa šest bodova iz pet odigranih susreta, da bi u narednih sedam utakmica zbog već opisanih razloga osvojili tek tri boda, što se odrazilo i na plasman na polusezoni.

U nove pobjede trener Hrvoje Pekera momčad će povesti 8. siječnja za kada je dogovoreno prvo ovogodišnje okupljanje na kojem bi se trebali pojaviti i potpuno zdravi i spremi Filip Krstanović i Luka Marjanović, koji su propustili prvi dio sezone.

Sponzori kluba