Proglašenje najboljih u VG sportu, Zajednica športskih udruga, Najbolja momčad Velike Gorice

Na izmaku 2017. godine proglašeni su najbolji kolektivi i pojedinci u goričkome sportu. Tradicionalni izbor najboljih već gotovo dva desetljeća organizira Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice koja najbolje bira u 12 kategorija. 

Nakon duže godina naša seniorska momčad proglašena je za najbolju momčad Grada. Potpuno zasluženo, jer četvrto mjesto u Premijer ligi i premijerni nastup u Europi rezultat su vrijedan svake pažnje. Čelni ljudi goričkog sporta to su prepoznali, te smo u klupske vitrine pospremili zasluženi pehar kojeg je kapetanu Hrvoju Cekoviću uručio predsjednik Zajednice športskih udruga Goran Kovačić.

No, priznanjima i nagradama tu nije bio kraj, jer naš član Uprave Đuro Mesić primio je priznanje za istaknutog klupskog djelatnika, dok je mlađahni Patrik Veljačić proglašen nadom godine. Uz to, našem je klubu pripala i nagrada za promidžbu VG sporta. Nema što, 2017. godina bila nam je itekako uspješna, a ove nagrade i priznanja dodatni su nam motiv da nastavimo ovim smjerom.

Također, ovom prilikom zahvaljujemo se i svim ostalim laureatima koji su svojim rezultatima također doprinijeli stvaranju pozitivne i uspješne slike gradskog sporta. 

Proglašenje najboljih u VG sportuShow Gallery

Sponzori kluba